مــــــــــنـــــــــــــــــتـــدى بــــــــــــــــــــــــــرج ســـــــــــــــــــــــــــات
مــرحــــــــــــبــــــــــا بـــــــــكـــــــــم فــــــي منــــــــــتـــــــــــدى اســــــــــــــــود الجـــــــــــزائـــــــــر

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

مــــــــــنـــــــــــــــــتـــدى بــــــــــــــــــــــــــرج ســـــــــــــــــــــــــــات
مــرحــــــــــــبــــــــــا بـــــــــكـــــــــم فــــــي منــــــــــتـــــــــــدى اســــــــــــــــود الجـــــــــــزائـــــــــر
مــــــــــنـــــــــــــــــتـــدى بــــــــــــــــــــــــــرج ســـــــــــــــــــــــــــات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

المكرونه طريقة جديدة و الذ للتحضير

اذهب الى الأسفل

 المكرونه طريقة جديدة و الذ للتحضير Empty المكرونه طريقة جديدة و الذ للتحضير

مُساهمة من طرف المدير الأربعاء أكتوبر 13, 2010 6:03 pm

المكرونه
طبعا المكرونه عمايلها سهلة و سريعة بس طعمها مبيبقاش حلو اوى بالطرق العادية و دى طريقتى ...
معلومة::لما تيجي تشترى مكرونه شوف اصفر نوع قدامك و هاته لان نسبة البيض فيه بتبقى اكتر و طعمها بيبقى الذ
المقادير:
نص كيس مكرونه او تلت تربع
كيس شوربة ماجى او كنور احسن طعم هو المشروم و عموما اختار النكهة الى تعجبك

طريقة الاعداد:
طبعا بتسلق المكرونة عادى و هو انك تسخن ميه (5 لتر لكل كيس) و بعد ما تغلى تحط فيها المكرونه و بعد خمس دقايق حط معلقة ملح كبيره و بعد ربع ساعه من الغليان شيك على المكرونه هتكون بدأت تستوى شوف الملح لو محتاجه زود بس متكترش اكتر من معلقة كبيره و بعد تلت ساعه من الغليان هتكون تقريبا استوت

فى نفس الوقت تكون بتعمل الشوربة فى حلة تانيه و طريقتها سهلة تحط لتر ميه فى حلة و تحط فيها كيس الشوربة و تستنى لغايه ما تغلى و تقوم موطى النار عليها خالص

بعد ما المكرونه تستوى صفيها و حطها فى الشوربة خمس دقايق ... و ادعيلي

المدير
Admin

عدد المساهمات : 177
نقاط : 50291
تاريخ التسجيل : 03/10/2010

https://algerien-sat-tenira.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى